Serveis

El Festival posa a disposició dels assistents diferents serveis i espais per a que la seva estada, sigui el més agradable i còmoda possible durant aquest dos dies.

Transport públic

S’ofereix la possibilitat d’accedir al festival mitjançant el transport públic en autocar (línia regular Hife) i la connexió directa entre l’estació de FFCC de l’Aldea i el Festival.

Zona gourmet

Espai de restauració on s’oferirà menjar per tot tipus de paladars. Entrepans freds o calents, pizzes, productes del territori i begudes són alguns dels plats que es podran escollir.

Zona VIP

Aquesta àrea ubicada a peu de l’escenari principal és exclusiva per les persones que gaudeixin d’aquest abonament. Tindran pàrquing a l’interior del festival, servei exclusiu de beguda, i disposaran d’un espai privat pels seus àpats.

Mítics chill out

Espai per gaudir de la tranquil·litat amb música relaxant, cocteleria, cascada d’aigua i mobiliari còmode que convida al descans.

Zona d’acampada: Villa Mítics

Entre les novetats d’enguany, destaca la instal·lació d’una zona verda d’acampada ubicada dintre dels jardins de La Masia del Pla dels Catalans.
En aquesta àrea es gaudeix de servei propi de dutxes, corrent elèctrica, WC, zona d’oci, bar-restaurant, gespa, zona d’ombra, piscina inflable, i Paella Fest el dissabte 8 de juliol a un preu de 6 €/plat + beguda.

El preu: abonament 2 dies + acampada 33 €.

Moneda del festival: Xeic.

Aquest any l’organització del Mítics Festival ha creat una moneda pròpia anomenada Xeic, que s’utilitzarà com a medi de transacció per adquirir productes o serveis. D’aquesta manera s’optimitzarà el temps necessari per a les transaccions evitant així les cues.

Altres serveis

Emplaçament comercial on es podran comprar souvenirs del Festival; consigna per guardar les pertinències; assistència mèdica per part de professionals en la matèria i vehicle de transport sanitari.
També disposem d’espai d’aparcament dintre del recinte de la festa per més de 3.000 cotxes.

Més de 60 persones vetllaran per la seguretat del públic assistent, 80 cambrers, 15 cuiners, 20 persones de neteja i 20 persones entre organitzadors i tècnics vetllaran pel bon desenvolupament de tot el festival en general.

Sherlockr APP

L’organització treballarà amb l’app Sherlockr per gestionar tots els objectes que s’hagin trobat durant el festival. Si trobeu un objecte podeu publicar-ho directament i la persona que ho hagi perdut podrà posar-se en contacte amb tu. Si has perdut alguna cosa, fes la publicació a l’app, i tots els presents al festival podran veure-ho i ajudar-te a trobar-ho.