Acte de presentació del Mítics Festival 2017

L’alcalde de L’Aldea i president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, ha presidit l’acte de presentació del cartell del Mítics Festival.

  • Sidonie i La Pegatina encapçalaran el programa artístic del certament
  • Amb aquest eseveniment Joaquim López, director del Mítics FESTIVAL, vol ajudar a impulsar les Terres de l’Ebre com un important i atractiu destí cultural i turístic.
  • Per a la propera edició, es preveu 5.000 assistents, dels quals 1.500 arribaran de fora del territori

     

L’artista ebrenc Joan Rovira; Dani Andreu, alcalde de L’Aldea i president del
Consell Comarcal del Baix Ebre i Joaquim López, direcotr general del Mítics FESTIVAL

Fotos: Joan Revillas

 

Avui dimecres Joaquim López, director general del Mítics FESTIVAL ha presentat el cartell del Mítics FESTIVAL en un acte presidit per Dani Andreu, alcalde de L’Aldea i president del Consell Comarcal del Baix Ebre a la Masia Pla dels Catalans de L’Aldea, Tarragona.

Els protagonistes del programa artístic d’enguany seran Sidonie, el grup espanyol de rock psicodèlic i alternatiu i La Pegatina, la banda de rumba catalana i ska de Montcada i Reixach, Barcelona. També actuaran: Animal, Pepet i Marieta, Joan Rovira, Crossing, En&Ton i artistes emergents de la talla de Contracop Rock Combatiu, Neptvno, Toboggan Tones. Entre els DJ’S que punxaran són: Sepe dj, Lluis Torralbo, Eduard Ventura, Marc Sorolla, Albert González, Pepo WB, Pink Pig, Ismael Lora, Raül Sech, Santi Abella, Sonido dj Gallo, Top Ranking.

Duran la presentació, l’alcalde ha confirmat que vol donar soport a aquestes iniciatives lúdiques que com el Mítics FESTIVAL ajuden a donar a conèixer la nostra terra.

Joaquim López, ha declarat que preveu la presencia de 5.000 assistents, dels quals 1.500 arribaran de fora del territori. També ha confirmat que el Mítics Festival vol ajudar a impulsar les Terres de l’Ebre com un important i atractiu destí cultural i turístic.

Durant l’acte, el cantautor del Baix Ebre, Joan Rovira, que aquest any també formarà part del cartell del certamen ha interpretat una de les cançons del seu repertori musical.

El Mítics FESTIVAL es celebrarà a la Masia Pla dels Catalans els dies 7 i 8 de juliol.

 

Dossier de premsa Mitics Festival 2017