Convocatòria de Premsa

El 9 de juliol de 2016 tindrà lloc a la Masia Pla dels Catalans de L’Aldea el MÍTICS FESTIVAL 2016 un macro festival amb més de 20 hores de música amb importants grups de música en viu i els millors DJ ’s.

En motiu de presentar a la premsa i a la societat en general de les Terres d’Ebre, el Mítics Festival 2016. Us convoquem a la roda de premsa i acte de presentació que tindrà lloc:

Dimecres 6 d’abril de 2016 a les 11:00 hores Masia Pla dels Catalans Cta. Tortosa L’Aldea Km 11,5

L’acte que és realitzarà a un dels espais que ja hi trobarem el dia del festival, comptarà amb la presencia de l’alcalde de L’Aldea el Sr. Daniel Andreu, el Sr. Joaquim López promotor del festival, representants dels grups El Son de la Chama, Pepet i marieta, una amplia representació dels DJ’s participants, i la Sra. Sara Sánchez en representació de l’ONG Seo Birdlife.

El Mítics festival també te una part solidaria, i ha arribat a un acord amb l’ONG Seo Birdlife per a la reintroducció de l’òliba al Delta de l’Ebre, i augmentar així el número d’aquesta espècie. El Festival donarà el 2% de la facturació de les entrades a aquesta ONG, i a més proporcionarà un espai durant el festival per tal de captar voluntaris per fer aquesta actuació.

Al finalitzar l’acte es servirà un cocktail degustació de benvinguda amb música de DJ’s.

Per a més informació i una millor organització d’aquest acte, preguem confirmació d’assistència trucant al 607 77 28 29 preguntar per Eduard Prats.