Crossing, Mítics 2017

“Desfés-te de festa” (Ten Produccions i Música Global Discogràfica) és el nom del nou disc de CROSSING. Un segon disc que mostra l’evolució del grup cap a un Pop més electrònic, animat i molt ballable.

Tan amb el primer com amb el segon àlbum, CROSSING estan actuant en grans escenaris arreu de Catalunya (Barraques de Figueres 2016, Barraques de Roses 2016, Cassà de la Selva, Festival Strenes 2016, Festival Acústica 2015 o al ja confirmat Festival Mítics de Terres de l’Ebre del 2017).

L’èxit de CROSSING ja va ser més que notable amb el primer treball “Junts Parem el temps”, on el single “Parem al temps” ja té més de 400.000 reproduccions al youtube i va estar seleccionat entre els millors temes en català de l’estiu de 2014 per diverses revistes i diaris musicals.

Els directes de CROSSING estan plens de sorpreses: coreografies que fan ballar a tot el públic, i un especial carisma dels germans Pratcorona que enamora tan als més petits com als més grans. Sempre amb un somriure i plens d’energia, CROSSING han aconseguit arrossegar un gran nombre de públic allà on actuen. En la nova gira aposten per un so més contundent i internacional, que segueix la voluntat d’autosuperació i versalitat que tan els caracteritza.

CROSSING és una banda de Pop Català formada per en Joel i els germans Marina i Ernest que amb dos discs a l’esquena ja s’han posicionat com una de les bandes més importants del panorama musical català.