Grups Mítics Festival 2016

El Mafio

El Mafio

Amb el nostre primer treball discogràfic ens presentem desde les Terres de l’Ebre al món! Som El Mafio i venim amb tota la força de la rumba, la festa i la nostra particular forma d’entendre i viure la música. Sis músics i amics rodejats sempre de bons col·laboradors als escenaris, us volem fer viure i participar una bona estona del que portem i sentim dintre nostre, una barreja personal d’estils moldejats amb molt de respecte i sempre amb un bon somriure!
Els Catarres

Els Catarres

Un grup que ha sabut elaborar una fórmula musical pròpia que no admet imitacions i que els ha portat a iniciar el seu camí internacional amb una gran rebuda. La seva marca personal és ben coneguda: sonoritat acústica i pop d’arrels mediterrànies combinats amb ritmes ballables i desplegat a l’escenari amb una energia i alegria que els fa únics.
Pepet i Marieta

Pepet i Marieta

Pepet i Marieta és un grup format per músics de banda i banda del riu de la Sénia. A partir de fer la cançó “La via”, i abans d’aquesta, “La mani”, escrita pel montsianenc i cap del grup, Josep Bordes, el grup va anant agafant cada cop més fama de la que ja tenia, aquest cop, més escampada pels Països Catalans. A l’estiu de 2014, el grup treu a la llum el seu millor èxit, “Corre l’estiu”, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.
Son de la Chama

Son de la Chama

Després de la gira del seu primer disc “Consciencia” i ara mateix inmersos en la gira del seu segon treball "SOMOS" on podrem saborejar un nou directe i un disc que promet ser dels més destacats d'aquest 2016, El Son de la Chama vol mostrar tot el que la banda ha anat aprenent. En tot aquest temps, la banda ha realitzat més de cent concerts en tot Catalunya, Sevilla, Marinaleda, Bilbao, Fraga, Castelló, Saragossa.