Grupos Mítics Festival 2017

Animal

Animal és l’indiscutible grup revelació del 2016. En el seu primer any ha actuat en els principals festivals i festes dels Països Catalans, sumant la vertiginosa i excepcional xifra de més de 100 concerts de debut amb gran èxit de públic. Els seus singles, com “Només amb tu”, han estat capaços d’arribar en pocs mesos de vida als números u de les llistes de les ràdios musicals catalanes i d’assolir rècords, parlant de milions, de visualitzacions a les xarxes. Animal ha arribat per a quedar-se i aquest 2017 confeccionarà la gira de comiat del seu primer disc, “Més enllà de les paraules”, que ha esdevingut un primer llançament extraordinari i sense precedents.

Contracop

Sent sincers hi ha molts grups a qui anar a veure, una oferta meravellosa i vibrant, la nostra intenció no va ser mai arribar aquí, simplement fer música per a treure tota la ràbia que no cap enlloc. El projecte Castor, el Transvasament de l’Ebre, el corredor del mediterrani, el maltracte a la pagesia, la vergonya, tanta vergonya.En aquests gairebé 10 anys hem tingut la possibilitat de queixar-nos a molts llocs: Acampada Jove, Aplec dels Ports, Mercat de Música Viva de Vic, Queixal Rock…, i d’actuar arreu dels Països Catalans. Ha estat una sort. A més hem pogut enregistrar dos cds, “Junts aixecant el puny ben alt” i “10 històries per tornar enrere”.

Crossing

“Desfés-te de festa” és el nom del nou disc de CROSSING. Un segon disc que mostra l’evolució del grup cap a un Pop més electrònic, animat i molt ballable. L’èxit de CROSSING ja va ser més que notable amb el primer treball “Junts Parem el temps”, on el single “Parem al temps” ja té més de 400.000 reproduccions al youtube i va estar seleccionat entre els millors temes en català de l’estiu de 2014 per diverses revistes i diaris musicals.  

En & Ton

En&Ton, projecte musical emergent creat des de zero, i amb pocs recursos, però amb moltes ganes i esforç. Grup que neix a finals de l’Any 2014, quan un amic en comú dels dos principals components els presenta. Més de 35 concerts els avalen com un grup amb gran projecció. Aquest grup musical inclou varis estils musicals: reggae, pop, jazz, i sobretot rumba. Actualment realitzen les seves actuacions en acústic versions on ells aporten el seu punt i el seu estil personalitzat. Fa 2 anys que estan tocant per locals, places i festes.

Joan Rovira

Joan Rovira comença una nova nova etapa amb nou disc i amb un espectacle explosiu. I és que el seu punt fort, sense dubte, és el seu directe. Ara, es presenta amb una gran banda consolidada i amb un so més condundent. Les noves cançons tenen un regust Pop-llatí, amb tornades coloristes i possitives. Artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Des de la presentació del seu disc debut Peix Sense Espina, va realitzar més de 70 concerts per tota Catalunya amb un Sold Out rotunt al concert final de gira.

La Pegatina

Revulsiu: “Aquell o allò que està en condicions de modificar quelcom”. “Que produeix una reacció profunda i ràpida”. Aquest és l’apropiat títol que ha escollit La Pegatina per batejar el seu cinquè àlbum. El terme defineix amb exactitud el que succeeix quan els catalans pugen sobre l’escenari. La seva música festiva i la seva energia fan que la connexió amb el públic sigui total des del minut zero, posant del revés els recintes per on passen.

Neptvno

Neptvno es el resultado de la evolución y la necesidad creativa de 5 jóvenes de las Islas Canarias. El nuevo disco se caracteriza por tener un sonido enérgico, lleno de colores y estilos diferentes, reflejo de la formación y cultura musical de todos sus miembros. Es por esto que la banda rehúsa a etiquetarse en un estilo determinado; yendo desde el Reggae hasta el Hardcore, pasando por el Soul o el Funk, y por supuesto el Rock, que es la raíz de la que se nutre la banda.
Pepet i Marieta

Pepet i Marieta

Pepet i Marieta és un grup format per músics de banda i banda del riu de la Sénia, Tarragona. Pepet i marieta tornen amb la coctelera a vessar de festa: un bon raig de reggae-ska, una mica de cúmbia, un rajolí de jota, unes gotetes de folk i fulles de ranxera i pop. Tot ben agitat amb un discurs proper, descarat i crític, que no entén d’utopies i crida a la revolta social. El resultat és un còctel fresc, directe i combatiu per a ballar les coses pel seu nom amb un somriure d’orella a orella.

Sidonie

El Peor Grupo Del Mundo es el nuevo disco de Sidonie. El octavo. Es un disco de pop que habla del pop. Es el pop dentro del pop. Es nuestra declaración de amor a todos los grupos que admiramos; un Os Queremos en forma de disco. También es un recordatorio de lo que somos y siempre hemos sido: fans. Antes que músicos somos fans. Antes que artistas somos fans. Sidonie se formó para dar las gracias al pop. No teníamos otra intención. No nos juntamos para hacernos ricos, o para follar, o para lanzar proclamas políticas. El grupo se formó para devolverle el favor a Elvis, a Marvin, a Keith, a Alaska o a Beck.

Toboggan Tones

Toboggan Tones és un grup de Pop amb Groove (pop, funky) d’Igualada format per Carles Guilera “Litus”a la guitarra elèctrica, el Pol Mitjans a la bateria, el Jordi Puig a la veu i guitarra acústica, l’Andreu Dalmau al baix elèctric, i el Josep Esquirol als teclats. Toboggan Tones és el resultat de la combinació de les nostres 5 ànimes i els instruments que les fan jugar. D’elles neix el primer EP KIWI, gravat per Mau Boada, que beu del pop amb groove, espai on intentem encasellar el nostre estil.