DJ's Mítics Festival 2017

Albert Gonzalez

Albert González, DJ y productor catalán de las Tierras del Ebro especializado con el sonido EDM. Actual residente de Privilege Ibiza, Pacha La Pineda y Midnight, donde ha compartido cabina con artistas de la talla de Dimitiri Vegas, Steve Aoki, Afrojack, Danny Avila, entre otros.  Se caracteriza por la conexión con el público a través de una energía joven que no deja a nadie indiferente. Sus logros le han llevado también a hacerse un hueco en eventos internacionales. La presencia en el ADE y tours por latino América. Su tema “Summer Nights” de Blanco y Negro llegó a TOP2 de iTunes con el soporte de los principales artistas y radios del país.

DJ Marc Sorolla

Actualment resident de les festes de Que Nos Quiten lo Bailo! i Farándula i discoteca Ébano Peñiscola i Nacar Vinaròs Locals de Referència: Red Disco (Vinaròs), Disco Mediterrània (l'Ampolla), Blau Disco (l'Ametlla de Mar), Làrida (Lleida), Èxit (Lleida), Highland (Tarragona),Otto Zutz (Tarragona), Hola (Salou), One Club (Castelló), Sala Colors (Amposta), Mami Blue (El Perelló), Australian Club (Tortosa), Muum (Deltebre) entre d'altres.

Eduard Ventura

Mediterrània (L’Ampolla), Lo Trosset (L’Aldea), Sala KS (La Sénia), Karibú (Roquetes), Loft (Móra la Nova), La Terrasseta (Camarles), Cafè del port (La Ràpita), Queens (Amposta), Noves Algues (La Ràpita), We Are (Amposta) són alguns dels clubs on ha realitzat les seves sessions. Ha estat en festivals com Mítics Festival 2016 (L’Aldea), Que nos quiten lo bailao on tour (FM Amposta 2016), Festivals Flaix Fm, d’entre altres. Resident de les festes “Que nos quiten lo bailao” i “Faràndula",  es caracteritza per les seves sessions fresques i progressives. La seva professionalitat davant la cabina, els coneixements musicals i els 7 anys d'experiència avalen aquest jove dj.

Ismael Lora

Comenzó su carrera de Dj a los 17 años en la sala Rockola de su ciudad natal junto a su compañero Miguel Serna. Desde entonces su carrera ha ido en continuo ascenso, siendo residente en importantes salas como Pacha Benidorm, Scream, Rockola (Mislata, Silla y Catral), KM After y Virtual Dance.  Ha lanzado al mercado varios maxis orientados hacia temas dance y hardhouse: Bumping Hard, Sunshine, Come Tonight, My Reason... son algunos de los títulos de sus trabajos discográficos.  Tras el gran éxito de su producción "Shout", creó su propio estudio de producción, de donde han salido maxis como New Life o Walking on Sunshine.
Lluis Torralvo

Lluis Torralbo

Actualment resident Queens ( Amposta) i La Terraseta (Camarles). Locals de referencia: 40 Principals/Cadena Dial (Cadena SER), Antena Aldaia, Emute, Radio Delta. Pub Stocklin (L’Aldea), Pub Congo i Les Carpes del Riu (Tortosa), Planet Tibet (Amposta), Unik Street (Deltebre), Disco Blau (l’Ametlla de Mar), i durant 8 anys a SALA COLORS-SALA METRO (Amposta).

Pepo WB

Ha dedicat més de 20 anys de la seva vida a la música. Primer a la formació musical en la seva etapa juvenil i seguidament a la música electrònica passant per diferents fases i estils. Ha estat resident en grans sales com Piràmide, Sala Metro, Metrònom, Carpa Blau, Disco Mediterrània, Muum Disco, Discotech Summer Club, resident al festival Delta Sound Festival en totes les seves edicions. Com a productor ha realitzat treballs que han assolit les llistes més altes a portals com Beatport i ràdios nacionals com Loca Fm, treient referències pels segells, Tormenta Records, Marfil Records, Morumbi Records, Electroscene, Leima House, We Music Records, Komunale Music Records, Huambo Records, Matineé Music...

PINK PIG

Hablar de Pink Pig es hablar de fiesta segura. Estos dos artistas fusionan la calidad musical con un espectáculo y show enérgico, que no deja ni un segundo de descanso a su público. Sus actuaciones en los principales festivales y discotecas de Cataluña, Comunidad Valenciana y Andorra no han dejado indiferente a nadie, y son los que los avalan con una gran carrera a sus espaldas. Han compartido cabina con los principales artistas de nuestro país: Albert Neve, Juanjo Martin, JP Candela, Brian Cross, Space Elephants, Javi Reina, Luxury, Fonsi Nieto, 2Maniaks o André Vicenzzo entre otros.

Raul Sech

S'inicia com a dj. a la discoteca Disco Joka l'any 87 a la Cap Blanc. Important el contracte amb Platoo 3 i  s'entrena per competir al circuit de dj's championships de Tèchnics DMC on guanya els comarcals. Un 1er lloc a la final provincial de Ron Barcardí 40 Principals a la discoteca La Fabrica de Reus, a l'Estudi 54 de Barcelona, i al campionat de dj's Costa Daurada celebrat al Bye Bye de Salou. En aquesta és queda com a dj, resident. Comença a pilotar les cabines de les discoteques més importants de l'época, Paradis Palace, Contacto, Trànsit, Mediterrània. Sales com  Mina Plataform,  Tibet, Buda Espai Andorra. Actualment combina residència al multi espai Karibú i Discotech Summer Club amb sessions úniques amb el Vídeo e Imatges en directe com a novetat tecnològica.

Santi Abella

DJ Santi neix al 1971 a Tortosa ,despres de punxar com "amateur" a les discoteques Boom Boom i Terminal desde el any 86 fins al 89 comença ja la seva carrera profesional als 90s a discoteques tan importants com Joy Eslava,Pacha Sitges,Mediterrania,Red Poppy,Fleca etc. Actualment i despres de una carrera intensa e ininterrumpida de mes de 30 anys com a dj intenta fusionar tot tipus de musica a la pista de ball
Sepe DJ

SEPE DJ

Actualment resident de les festes de Que Nos Quiten lo Bailo!, Farándula i La Terrasseta (Camarles). Locals de referència: La Terrasseta (Camarles), Queens (Amposta), Sala Metro (Amposta), Möet Australian Club (Tortosa), Muum (Deltebre), Èbano (Penyiscola), Disco Blau (L'Ametlla), Mediterrania (L'Ampolla), Hola Salou (Salou), Replay (Itàlia, Foggia), Groove (Itàlia, Foggia) entre d'altres.
DJ Gallo

Sonido Dj Gallo

Sonido Dj Gallo...és natural de les poblacions de Alcanar i La Ràpita ( Tarragona ). Nascut l'any 1980 va comensar la seva carrera de Dj als 14 anys a la emisora Ràdio Ràpita i es va consagrar com a dj professional a Penyiscola amb 16 anys, a la sala Capittan Haddock, punt de referència a les nits dels anys 90. A sigut resident en sales del sud de Tarragona com Long Play, Terminal Risol, S'arau, Sea way i  amb moltes sessións fetes per les diferents sales com Oxido, Kalkat, Disco pub Giorgio, Sala 4, Sala Metro, Discoteca Lorens, KDW, La Terrasseta, Piramide Cabanes ( pista the planet) i moltes més.....  sense deixar de contar els festivals que es realitzen durant tot l'estiu a les diferents comarques del sud de Tarragona i nord de Castelló.

Top Ranking

A l’estiu de 2015, Ràdio Ràpita aposta per un programa radiofònic musical, liderat per John Grew (Joan Grau) i Ferran Melià, dos joves amics units per la música. Un projecte que es volia allunyar dels programes musicals tradicionals i traspassar les fronteres de les ones de freqüència d’una de les ràdios locals més potents de les Terres de l’Ebre. A través d’Internet, al programa hi ha intervingut persones de Portugal, Regne Unit, Alemanya i, fins i tot, Chile. A més, des del seu programa han organitzat diferents jornades musicals i festes a nivell local i han destacat per traure la ràdio al carrer i oferir radio shows a l’aire lliure. Estil musical: rocksteady, ska, reggae, dub i dancehall.