Nota de Premsa

El MÍTICS FESTIVAL ha arribat a un acord amb l’ONG SEO/BirdLife per a establir la població de l’òliba al Delta de l’Ebre i augmentar així el número d’aquesta espècie.

El MÍTICS FESTIVAL també te una part solidaria, i ha arribat a un acord amb l’ONG SEO/BirdLife per a establir la població de l’òliba al Delta de l’Ebre, i augmentar així el número d’aquesta espècie. El Festival donarà el 2% de la facturació de les entrades a aquesta ONG, i a més proporcionarà un espai durant el festival per tal de captar voluntaris per fer aquesta actuació.

Les actuacions a dur a terme amb els diners recollits i amb els voluntaris aconseguits, consistirà en l’anellament d’òlibes ja presents i en la creació de caixes niu a fi i efecte d’augmentar el número d’individus d’aquesta espècie al Delta de l’Ebre.

Per a més informació sobre aquest tema podeu contactar amb la persona responsable de SEO BirdLife a les Terres de l’Ebre, per mail reservarietvell@seo.org o trucant al 616 290 246 preguntar per Sara Sánchez.
Per temes de premsa i comunicació del MÍTICS FESTIVAL contactar amb Eduard Prats 607 77 28 29.